Tildan pentu on syntynyt - ei vapaita pentuja

Pennun sukupuu yhdistelee ruotsalaisia ja englantilaisia linjoja. Pentueen isä on oma kasvattini O'boy, joka hurmasi jo pentulaatikkoiässä luonteellaan. Jos joku koira on koskaan ollut seurallinen ja valmis jakamaan pusuja kaikille tapaamilleen ihmisille niin se on O'boy. Se on elänyt perhekoirana ja kasvanut vahvaksi, hyvänkokoiseksi ja tasapainoiseksi koiraksi. Pidän etenkin sen vaivattomista, maatavoittavista liikkeistä ja alati heiluvasta hännästä. O'boy oli sulhasmatkallaan täällä meillä eikä sillä ollut mitään ongelmia olemisessaan isossa laumassa eikä se stressannut turhista. Sillä on sopivasti omaa tahtoa ja setterimäistä jääräpäisyyttä mutta myös nöyryyttä tosipaikan tullen. Pentue on sille ensimmäinen.

Tilda on Englannin tuonti mutta sen emälinjasta löytyy omia linjojani. Tilda on temperamentiltaan tyypillinen setteri, joka rakastaa juoksemista ja ulkoilua mutta osaa myös rauhoittua kotioloissa. Pentue on sen toinen ja se periytti edellisessä pentueessa mukavaa luonnetta, oikeaa kokoa ja sopivaa luuston vahvuutta pennuilleen. Sen emäominaisuudet olivat erinomaiset ja se hoiti pentueensa todella hyvin. Tilda oli tarkoitus astuttaa vasta tuonnempana uudelleen mutta sattumien summana suunnitelmat sen suhteen nyt sitten aikaistuivat.

Etsin pennuille aktiivisia ja liikunnallisia koteja. Pennut myydään ensisijaisesti lemmikeiksi vastuuntuntoisiin ja sitoutuneisiin koteihin, joissa pentu elää perheenjäsenenä. Pennut omistajineen saavat kasvattajan elinikäisen tuen sekä tuhdin pentupaketin ison ruokasäkin kera. Pennut myydään eläinlääkärin tarkastamina.

EI VAPAITA PENTUJA

 

Reilu 6 viikkoa takana

Redword Rising Star

"O'boy"

BB, 1/0, Clad NN, PRA rcd 4 kantaja

Corranroo Charlotta's Kiss

"Tilda"

BB, 0/0, Clad NN, PRA rcd4 terve