Pennut ovat syntyneet - yksi urospentu vapaana

Ainin ja Waldon rakkaustarina ei ollut mikään rakkaustarina. Ehei, Aini, joka ensimmäisen sulhonsa suorastaan kutsui lemmenleikkeihin, oli nyt lähinnä valmis tekemään uudesta sulhosta kilon palasia. Ei auttanut, vaikka Waldon kuinka yritti vakuuttaa ja olla ihana, rouva oli myrskynmerkki ja hääti rakastuneen miehen soveliaan matkan päähän. Niinpä Ainilta ei lopulta enää kysytty tahtooko vai ei, oli tahdottava kun asiaan puuttui lääkärisetä.

Luulen, että Ainin mieli muuttui sen myötä kun se tajusi odottavansa vauvoja. Ainakin kun ultrauspäivänä sen ilmettä katsoi, näytti se hyvin itseensä tyytyväiseltä ja huvittuneelta, kun sen salaisuus paljastui muillekin.

Pentujen isä Waldo on hurmaava ja kiltti nuori mies ja meidän Hildan poika sen ensimmäisestä pentueesta. Waldo on paitsi menestynyt hienosti näyttelykehissä myös luonteeltaan sosiaalinen ja tulee toisten koirien kanssa hienosti toimeen. Se vietti treffipäivänsä täällä meillä ja eli isossa laumassa kuin olisi ikänsä asunut täällä. Se ei voinut vastustaa kevään kurakelien aikaan meidän pellolla parhaimmillaan olleita mutakuoppia vaan kastautui niissä useamman kerran - ehta setteri siis! Pentue on Waldon ensimmäinen.

Ainille pentue on jo toinen, se on meidän Star-pentujen emä. Aini osoittautui luonteeltaan oikein hyväksi emätyypiksi ja hoiti ensimmäisen pentueensa mallikkaasti. Sen ensimmäinen pentue miellyttää minua kokonaisuutena myös ja tästä syystä Aini sai uuden mahdollisuuden toisen pentueen muodossa. Aini elää lapsiperheessä ja on sopeutuvainen ja tasapainoinen setterityttö - niitä treffejään lukuun ottamatta ;) Se on omaan silmääni tasapainoisesti rakentunut, kivasti liikkuva ja sopivan kokoinen ja -vahvuinen narttu. Se on periyttänyt kivaa luonnetta edelliseen pentueeseen ja samanlaista toivoisin tulevan uudellekin pentueelle. Tältä yhdistelmältä toivon luonteen lisäksi Ainin tuovan pentueelle vahvuutta ja sopusuhtaisuutta ja Waldon sopivasti raamikkuutta ja oman sukunsa erinomaista terveyttä geeniperimään. Aini on silmistään PRA rcd4-sairauden kantaja mutta tässä yhdistelmässä kukaan pennuista ei voi sairastua kyseisen sairauden muotoon. Pentue tulee pitämään sisällään tämän sairauden suhteen joko terveitä tai kantajia tai molempia.

Etsin pennuille aktiivisia ja liikunnallisia koteja. Pennut myydään ensisijaisesti lemmikeiksi vastuuntuntoisiin ja sitoutuneisiin koteihin, joissa pentu elää perheenjäsenenä. Pennut omistajineen saavat kasvattajan elinikäisen tuen, mahdollisuuden osallistua kasvateilleni suunnattuihin koulutuksiin ja tapahtumiin sekä tuhdin pentupaketin ison ruokasäkin kera. Pennut myydään eläinlääkärin tarkastamina.

EE & LT JCH, BaltJW-20

FANSETT DON'T THINK TWICE

"Waldo"

AA, 00, Clad NN, PRA rcd4 terve VA0 LTV0

BY CH

REDWORD ANGELEYES

"Aini"

BB, 00, Clad NN, PRA rcd4 kantaja