Redword Invitation Show 5.6. 2016

Jännityksellä seurasin näyttelyä edeltäviä päiviä ja sitä, tekisikö massiivinen vesisade meille taas kepposet ja märän pohjan näyttelylle. Näin ei onneksi käynyt ja kaikki oli edellisenä iltana valmista tuomari Susan Stone’n saapuessa paikalle. Sveitsiläistuomarille oli ilmoitettu vajaa nelisenkymmentä koiraa ja ryhmää arvosteltavaksi. Sää oli koleahko mutta melkein kuiva koko näyttelypäivän, mitä nyt rakeita saimme niskaamme noin minuutin ajan! ;)

Kutsunäyttelyyn osallistumisoikeus oli kaikilla kasvateillani, omistamieni urosten jälkeläisillä sekä näiden perheeseen kuuluvilla koirilla. Oli ilo taas nähdä paljon vanhoja tuttuja, eri ikäisiä kasvatteja perheineen ja vähän muitakin ”lähes sukulaisia”.

Pentutapaamistemme rinnalle kuusi vuotta sitten syntyneestä näyttelystä on tullut koko perheen tapahtuma jossa kaikki perheenjäsenet pääsevät niin halutessaan harrastamaan ja innokkaita riitti tänäkin vuonna. Päivän aikana lapset saattoivat vaikka käydä uimassa tai soutelemassa joskin tämän vuoden viileä sää ei houkutellut ketään veteen asti. Perheiden miehet keskittyivät päivän aikana lasten hoitoon ja kehän pyöriessä taustalla olikin tiukka jalkapallomatsi menossa. Kiitos miehet! <3 Päivän päätteeksi pääsivät lapsetkin sitten esiintymään, miehistä puhumattakaan.

Tällä kertaa olimme saaneet vieraaksi myös näyttelyturisteja ulkomailta saakka kun sveitsiläistyneen, kasvattamani Suomi-pojan emäntä ja isäntä tekivät Suomen matkan päästäkseen paikalle.

Kehäsihteerit Sanna-Riina ja Katrin hoitivat homman tyylikkääsi ja huumorilla kotiin. Näyttelysysteemi poikkesi melkoisesti totutusta mutta naiset vetivät homman läpi hymyssä suin, kiitos teille molemmille!

Kummipoikani Eelis ja Matias pyörittivät päivän aikana buffettia kesälomamatkarahoja tienaten. Poikia tosin taisi autella puoli sukua, kiitos siitä heille kaikille! Kiitos myös buffettia kannattaneille näyttelyvieraille.

Lapsi ja koira-kilpailun sekä mies vie koiraa-kilpailun tuomaroi Susan Stone. Esittäjät lasten kilpailussa olivat niin mainioita että kaikki saivat palkinnon. Susan haastatteli lapsia ja reippaat tenavat eivät hämmentyneet edes englanninkielisistä kysymyksistä. Miesten kisaan rohkeni tällä kertaa mukaan vain kolme kilpailijaa mutta hienosti vetivät herrat, kerrassaan maniota!Voiton miesten sarjassa vei Jouni Ursulan kanssa. Hyvän vastuksen kuitenkin antoivat Jakke ja Siiri sekä Jukka ja Maxi.

Itse näyttelyssä tuomarivieraamme teki tarkkaa työtä ja käytti aikaa kaikkiin koiriin sekä ennen kaikkea antoi mahdollisuuden myös niille joilla treenitunteja on vielä vähän vähemmän takana. Osa koirien omistajista sai esittämisapua kokeneemmilta konkareilta, osa esitti päättäväisin ottein itse oman koiransa mikä oli erityisen hienoa.

Näyttelyssä jaettiin myös joitakin erityispalkintoja. Tuomari sai valita mieleisensä koirat joille ne halusi antaa ja parhaat liikkeet hänen mielestään oli jo veteraani-ikään ehtinyt Redword Windsor Maiden’lla. Se oli tuomarin mielestä myös päivän suurin persoonallisuus. (Alla vasemmalla). Lisäksi tuomari sai halutessaan jakaa erikoispalkintoja ja sellaisen sai tänä vuonna Redword Diamonds N’Perals.

Paras pää ja iloisin esiintyjä oli tänä vuonna yksi ja sama koira; Redword Be A Friend (vasemmalla)

Kaikki näyttelyt koirat eivät olleet näyttelykoiria ensinkään vaan niitä tärkeitä VIP-koiria; very important pets.

Lämmin kiitos kaikille mukana olleille ja onnea voittajille! Kahdenvuoden päästä sitten taas…

 

PUNAINEN IRLANNINSETTERI

32 koiraa

PEN -12kk

Urokset

Redword Midsummer Marigold 1 ROP BIS8

Redword Midsummer Maroon 2

Nartut

Redword Midsummer Mischief 1 VSP

JUN 12-20kk

Nartut

Fansett Daydreams In Paris 1 ROP BIS5

Irish Melody Kiss of Redword Rose 2.

NUO 20kk-3v

Urokset

Redword Kiss of Diamond 1 ROP BIS4

Redword Diamond Rush 2

Redword Regent Diamond 3

Nartut

Redword Diamonds N’ Pearls 1 VSP erikoismaininta

Redword Diamonds R’ Forever 2

AVO I 3-5v

Redword The Rollright Stones 1 ROP BIS

Redword Paddington Here And Now 2

Redword Paddington On Top 3

Karhutarhan Sweet Home Alabama 4

Nartut

Redword The Merry Maidens 1 VSP

AVO II 5-7v

Redword Maimum Power 1 ROP BIS3

Redword Absolute Power 2

Redword Legend Returns 3

Redword This Is Legend 4

Nartut

Redword Power of Love 1 VSP

SEN 7-10v

Urokset

Redword Roy Glover 1 VSP

Tatterslee Legend 2

Redword Special Surprise 3

Nartut

Redword Windsor Maiden 1 ROP BIS6

VET 10-

Urokset

Redword Be A Friend 1 ROP BIS7

Nartut

Redword Diamonds R’ White 1 VSP

LEM

Urokset

Redword Best Friend 1 VSP

Nartut

Irish Melody Lady Jingles 1 ROP BIS2

Redword Legendaire 2

SERT

Urokset

Redword The Rollright Stones 1 ROP BIS1

Redword Paddington On Top 2

Redword Kiss My Diamond 3

ERIKOIRLUOKKA

Redword Diamonds N’ Pearls 1 ROP

JÄLK

Redword Power of Love ROP

Redword Legend Returns

Tatterslee Legend

JAL

Diamonds ROP

Midsummers

Powers